Laatste coronanieuws

Laatste update: 29-06-2021

Volgens de laatste maatregelen omtrent COVID-19 kunnen wij gelukkig weer badmintonnen zonder beperkingen! Dit houdt in dat er geen maximum zit aan het aantal personen dat in de zaal kan sporten. Bovendien hoeft er tijdens het badmintonnen geen 1,5 meter afstand worden gehouden. Wij kunnen dus gewoon weer de enkel, dubbel en mix spelen. In het Radboud Sportcentrum geldt ook geen mondkapjesplicht meer en de kleedkamers en douches zijn open. Sportcafé The Yard is doordeweeks ook weer open tussen 16:00 en 20:00 uur.

De volgende basismaatregelen gelden nog wel:

  • Houd naast de baan 1,5 meter afstand;
  • Schrijf je van te voren in bij de trainingen en het vrijspelen;
  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.

Mensen die (nog) geen lid zijn van Stuban zijn ook weer van harte welkom om eens mee te komen spelen. In de zomer blijven wij badmintonnen, maar dan geldt er een ander rooster dan normaal. Dit houdt in dat we van 12 juli t/m 22 augustus elke woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag de hal beschikbaar hebben om vrij te kunnen spelen. Ben je geĂŻnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@stuban.nl!

Meer informatie over de huidige coronamaatregelen is te vinden bij de Rijksoverheid, Badminton Nederland, en het Radboud Sportcentrum.