Lid worden?

Bij Stuban zijn er volop mogelijkheden om competitie te spelen op veel verschillende niveaus (van 2de tot 9de divisie). Om een lidmaatschap aan te vragen, vul je het inschrijfformulier in en stuur je hem op naar secretaris@stuban.nlDe machtiging moet je uitprinten, ondertekenen en bij een van de bestuursleden inleveren of inscannen en doorsturen. Als je lid wilt worden van Stuban dien je ook akkoord te gaan met het privacyreglement.

Zin om gewoon een keer mee te spelen bij Stuban om de sfeer te proeven? Mail dan even naar secretaris@stuban.nl, dan nemen wij contact met je op.

Contributie

Het lidmaatschap van Stuban kost slechts €70,- als je een studentensportkaart hebt. Meld je je na 1 februari aan, dan betaal je slechts de helft voor de rest van het seizoen. Deelname aan de competitie kost €12,50 extra en voor het spelen met verenshuttles worden €15 in rekening gebracht. Kijk dus naar onderstaand tabel om te weten hoeveel jij precies moet betalen, als je lid van Stuban wordt!

COMPETITIESPELERSBIJDRAGE PER SEIZOEN
Met veren€97,50
Met nylon€82,50
NIET-COMPETITIESPELERSBIJDRAGE PER SEIZOEN
Met Veren€85,-
Met Nylon€70,-
REÜNISTENBIJDRAGE PER SEIZOEN
Reünisten€15,-

Als Stubanlid moet je tevens in bezit zijn van een sportkaart van het RSC. Klik hier voor meer informatie daarover.

Afmelden

Geen lid meer zijn?

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus van elk jaar. Opzeggen dient altijd schriftelijk of via email te gebeuren bij het bestuur. Als je graag je lidmaatschap wilt opzeggen bij Stuban (wat altijd jammer is), stuur dan een brief/mail voor 1 juli naar bestuur@stuban.nl en laat weten dat je je wilt afmelden, dat is voldoende. Je ontvangt altijd een bevestiging zodra je bent uitgeschreven. Ontvang je die niet, vraag dan nog een keer na.

Reünistenlidmaatschap

Wanneer je Stuban gaat verlaten, maar toch nog graag wil deelnemen aan PRAC-activiteiten, kun je lid blijven als reünist-lid voor slechts 15 euro per jaar.

Om een reünisten lidmaatschap aan te vragen stuur je een mailtje naar secretaris@stuban.nl.