Lid worden?

Ledenstop

Update per 11-11-2022:
Helaas moeten we per direct een ledenstop invoeren, vanwege de overweldigende animo dit collegejaar. Onze trainingsgroepen worden anders te vol om fatsoenlijk training te kunnen geven. Daarom is er vanaf nu geen mogelijkheid meer om proeftrainingen te volgen of lid te worden, tot we weer meer ruimte hebben. Je kunt wel een mail sturen naar secretaris@stuban.nl om te kijken of er toevallig toch plek is of om op de wachtlijst te komen. Dan nemen we contact met je op zodra we weer ruimte hebben voor nieuwe leden. Onze excuses voor het ongemak! De onderstaande informatie op deze pagina is op dit moment dan ook niet van toepassing.

Ook als je competitie in 2023-2024 wilt spelen, kun je ons altijd contacteren. We zijn altijd op zoek naar hogere divisie spelers die competitie bij ons willen spelen. Voor deze spelers kan een uitzondering worden gemaakt op de ledenstop.

Spelen bij Stuban

Bij Stuban zijn er volop mogelijkheden om competitie te spelen op veel verschillende niveaus (van 3de tot 9de divisie). Om een lidmaatschap aan te vragen, vul je het inschrijfformulier in en stuur je hem op naar secretaris@stuban.nlDe machtiging moet je uitprinten, ondertekenen en bij een van de bestuursleden inleveren of inscannen en doorsturen. Als je lid wilt worden van Stuban dien je ook akkoord te gaan met het privacyreglement.

Zin om gewoon een keer mee te spelen bij Stuban om de sfeer te proeven? Mail dan even naar secretaris@stuban.nl, dan nemen wij contact met je op. Je kunt bij ons tot 3 keer gratis komen proeftrainen! Hiervoor hoef je nog geen sportkaart van het Radboud Sportcentrum te hebben. Als je besluit lid te worden van Stuban, moet je wel een sportkaart aanschaffen. Meer informatie over deze sportkaart, vind je hier.

Contributie

Het lidmaatschap van Stuban kost slechts €76,- als je een studentensportkaart hebt. Meld je je na 1 februari aan, dan betaal je slechts de helft voor de rest van het seizoen. Deelname aan de nyloncompetitie kost €14,50 extra. Voor het spelen met verenshuttles wordt €16 in rekening gebracht. Deelname aan de verencompetitie kost €15,50 extra. Kijk dus naar onderstaand tabel om te weten hoeveel jij precies moet betalen, als je lid van Stuban wordt!

COMPETITIESPELERSBIJDRAGE PER SEIZOEN
Met veren€107,50
Met nylon€90,50
NIET-COMPETITIESPELERSBIJDRAGE PER SEIZOEN
Met Veren€92,-
Met Nylon€76,-
Vrienden van StubanBIJDRAGE PER SEIZOEN
Vrienden van Stuban€15,-

Als Stubanlid moet je dus tevens in bezit zijn van een sportkaart van het RSC. Klik hier voor meer informatie daarover.

Afmelden

Geen lid meer zijn?

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus van elk jaar. Opzeggen dient altijd schriftelijk of via email te gebeuren bij het bestuur. Als je graag je lidmaatschap wilt opzeggen bij Stuban (wat altijd jammer is), stuur dan een mail voor 1 augustus naar secretaris@stuban.nl en laat weten dat je je wilt afmelden, dat is voldoende. Je ontvangt altijd een bevestiging zodra je bent uitgeschreven. Ontvang je die niet, vraag dan nog een keer na.

Vrienden van Stuban

Wanneer je Stuban gaat verlaten, maar toch nog graag wil deelnemen aan PRAC-activiteiten, kun je altijd een Vriend van Stuban worden voor slechts 15 euro per jaar. Hiermee kun je onze club blijven steunen en kun je nog je oude Stuban vrienden terugzien bij onze gezellige activiteiten.

Om een Vrienden van Stuban lidmaatschap aan te vragen stuur je een mailtje naar secretaris@stuban.nl.