Toernooien buiten Stuban

We gaan met een groep van Stuban ook elk jaar naar een aantal toernooien buiten Stuban! Dit zijn meestal toernooien in andere studentensteden. Traditiegetrouw gaan we naar Panache in Eindhoven, Gluttel in Enschede en Rijncup in Wageningen. Je kunt je vaak inschrijven voor single, dubbel en mix op verschillende speelniveaus, voor ieder wat wils. Naast sport is dit ook vooral gezelligheid. Het zijn allemaal 2-daagse toernooien waar je ook kunt overnachten met een fantastisch feest op de eerste avond. Als je nog niet overtuigd bent, kun je altijd aan de oudere leden om ervaringen van de toernooien vragen.

Hoe schrijf ik me in voor een toernooi?

Om je in te schrijven voor een toernooi heb je een bondsnummer nodig van Badminton Nederland. Je kunt altijd navragen via secretaris@stuban.nl wat jouw bondsnummer is. Als je nog geen bondsnummer hebt, kan de secretaris deze ook voor je aanvragen. De inschrijving verloopt via de website van badmintonnederland.toernooi.nl. Hieronder staat per toernooi aangegeven waar je je kunt inschrijven.

Panache

Op 25 en 26 februari 2023 vond Panache plaats in Eindhoven. We waren daar aanwezig met een grote delegatie van rond de 30 Stubanezen. Stuban heeft prijzen gekregen in de onderdelen HD4, HE7, DE7, HD7, DD7, GD7, HE9, HD9, DD9 en GD9! Voor de volledige uitslagen, kijk hier.

Het is nog niet bekend wanneer Panache zal plaatsvinden in 2024. Meer informatie over Panache is hier te vinden.

Gluttel

Op 28 en 29 mei 2022 vond Gluttel plaats in Enschede. Hierbij had Stuban de volgende prijzen gewonnen (voor de volledige uitslag, klik hier):

OnderdeelPlaatsWie
HD12eWietse & Jesse
HE51eVincent
DD73eMaite & Tosca V
HE91e
3e
Jelle
Jelte
HD92eSven & Jelte
GD91e
4e
Sven & Maite
Matthijs & Sylvana

In 2023 zal Gluttel plaatsvinden op 6 en 7 mei. De inschrijvingen zijn geopend tot 16 april, je kunt je hier inschrijven. Meer informatie over Gluttel is hier te vinden.

Rijncup

Op 7 en 8 mei 2022 vond Rijncup plaats in Wageningen. Ook bij de Rijncup heeft Stuban weer een aantal prijzen gewonnen (voor de volledige uitslag, klik hier):

OnderdeelPlaatsWie
HE41eVincent
HE63eGuo
DD63e
4e
Daphne & Merel
Michelle & Manon
GD63eDaphne & Stefan
DD83e
4e
Rivka & Gitte
Lunya & Iris E
GD83eMark N & Tosca K

In 2023 zal de Rijncup plaatsvinden op 13 en 14 mei. De inschrijvingen geopend tot 23 april, je kunt je hier inschrijven. Meer informatie over Rijncup is hier te vinden.