Toernooien buiten Stuban

We gaan met een groep van Stuban ook elk jaar naar een aantal toernooien buiten Stuban! Dit zijn meestal toernooien in andere studentensteden. Traditiegetrouw gaan we naar Panache in Eindhoven, Gluttel in Enschede en Rijncup in Wageningen. Je kunt je vaak inschrijven voor single, dubbel en mix op verschillende speelniveaus, voor ieder wat wils. Naast sport is dit ook vooral gezelligheid. Het zijn allemaal 2-daagse toernooien waar je ook kunt overnachten met een fantastisch feest op de eerste avond. Als je nog niet overtuigd bent, kun je altijd aan de oudere leden om ervaringen van de toernooien vragen.

Hoe schrijf ik me in voor een toernooi?

Om je in te schrijven voor een toernooi heb je een bondsnummer nodig van Badminton Nederland. Je kunt altijd navragen via secretaris@stuban.nl wat jouw bondsnummer is. Als je nog geen bondsnummer hebt, kan de secretaris deze ook voor je aanvragen. De inschrijving verloopt via de website van badmintonnederland.toernooi.nl. Hieronder staat per toernooi aangegeven waar je je kunt inschrijven.

Panache

Op 9 en 10 april 2022 vindt Panache plaats in Eindhoven. De inschrijving hiervoor staat open tot 20 maart 2022. Inschrijven kan via deze link. Meer informatie over Panache is hier te vinden.

Gluttel

Op 28 en 29 mei 2022 vindt Gluttel plaats in Enschede. De inschrijving hiervoor staat open tot 15 mei 2022. Inschrijven kan via deze link.

Rijncup

Op 7 en 8 mei 2022 vindt Rijncup plaats in Wageningen. De inschrijving hiervoor staat open tot 21 april 2022. Inschrijving kan via deze link. Meer informatie over Rijncup is hier te vinden.