Trainingstijden

Alle Stubanezen krijgen minimaal één keer per week training in het Radboud Sportcentrum (RSC). Deze vinden plaats op maandagavond vanaf 20.00 (Hal2A+B) en op woensdagavond vanaf 18.30 (Hal 1A+B). Onze trainingen worden gegeven door een trainer vanuit het RSC en daarnaast leden die vanuit de vereniging zijn/worden opgeleid.  Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan het verbeteren van het niveau, daarnaast wordt er ook tijd gemaakt om gezellig wat wedstrijdjes te spelen tegen teamgenoten.

Elke vrijdag zijn er één of twee banen beschikbaar om vrij te kunnen spelen in onderling overleg met de PV Heyendael. Je kunt hiervoor het beste met iemand anders van de club afspreken om samen te gaan. 

Tijdens vakanties kan men op de normale tijden vrij spelen, maar is er geen training, tenzij de trainer anders aangeeft. We proberen elke keer dat een trainer niet kan een invaller te regelen. Mocht dat niet lukken, dan laten we op tijd weten dat een training komt te vervallen en er vrij gespeeld kan worden.

Trainingsgroepen

Onze trainingsgroepen zijn ingedeeld op speelsterkte en met nadruk op de competitieteams.

  • A-selectie: Competitie- en niet-competitiespelers van tweede tot en met zesde divisie
  • B-selectie: Competitiespelers van zevende tot en met negende divisie en niet-competitiespelers met vergelijkbaar niveau
  • C/D-selectie: Niet-competitiespelers van lager niveau en recreanten

De Technische Commissie maakt de trainingsindeling. Het hangt af van je speelniveau en van het feit of je competitie speelt in welke trainingsgroep je geplaatst wordt.

Meetrainen

Je kunt altijd een keertje met ons meetrainen om de Stubansfeer te proeven! Stuur hiervoor even een mailtje naar secretaris@stuban.nl en vermeld daarin je naam, je niveau/ervaring, of je een RSC-sportkaart hebt en of je op dit moment student bent aan de RU, HAN of elders.

Haluren

Maandag, Hal 2

20.00-21.30B-selectieMark Modderman
21.30-23.00A-selectieMark Modderman

Woensdag, Hal 1

18.30-20.00C/D-selectieC: Wietse Essink & Jesse Stekelenburg
D: Daniel Schenk
20.00-21.30A-selectieMark Modderman
21.30-23.00B-selectieRuben Christianen

Vrijdag, Hal 1C

21.00-23.00IedereenVrij spelen (geen training)

Zondag, Hal 1

10.00-13.30Competitie