Sponsoring

Stuban heeft meerdere sponsoren waaronder: DressMe, Badmintonplanet, Café Tappers. Daarnaast doen wij als vereniging mee aan SponsorKliks.

Ben jij een bedrijf (in Nijmegen) en heb je interesse om de leukste badmintonvereniging van Nijmegen te sponsoren? Neem dan contact op met voorzitter@stuban.nl

SponsorKliks

NSBC Stuban doet mee aan SponsorKliks! Hiermee kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan de vereniging, zonder dat het je iets extra kost!

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Telkens als je een bestelling doet via een webwinkel zoals Thuisbezorgd of Bol.com kun je ervoor kiezen om dit te doen via onze persoonlijke SponsorKliks pagina. Hierdoor betaal je hetzelfde bedrag als wanneer je je bestelling rechtstreeks bij de webwinkel plaatst, maar nu profiteert Stuban hier ook nog eens van! De webwinkels betalen namelijk een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt direct gestort op de bankrekening van Stuban.

Welke webwinkels doen er mee?

Honderden webwinkels zijn aangesloten bij SponsorKliks. Denk aan bijvoorbeeld Adidas, AliExpress, Bol.com, Booking.com, Center Parcs, Coolblue, Hema, Mediamarkt, Nike en Thuisbezorgd. Alle aangesloten winkels zijn te vinden via onze persoonlijke SponsorKliks pagina.

Je blijft anoniem

SponsorKliks en NSBC Stuban weten beide niet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel er iets is besteld, voor welk orderbedrag er is besteld, en dat de commissie voor NSBC Stuban is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Bang het te vergeten? Download de app!

SponsorKliks heeft ook een app voor Android en Apple. Na het installeren van de app kun je NSBC Stuban opzoeken en opslaan. Vervolgens kun je via de app al je bestellingen doen bij je favoriete webwinkels. Daarnaast kun je via het menu ‘berichten instellingen’ aangeven welke notificaties je wilt ontvangen. Zo krijg je bijvoorbeeld nieuws over aanbiedingen of het totale transactieoverzicht van Stuban.

Dus: wil je NSBC Stuban ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van NSBC Stuban. Voor jou is het een kleine moeite, maar voor NSBC Stuban zijn het directe inkomsten.