Rackets, Shuttles & Kleding

Shuttles

Tijdens de trainingen worden shuttles ter beschikking gesteld door Stuban. De nylon spelers (B, C en D-selectie) spelen met Yonex Mavis 300 Groen. De veren spelers (A-selectie) spelen met RSL Classic.

Voor alle vrijspeelavonden en toernooien moeten spelers altijd zelf zorgen voor de shuttles. Deze shuttles kunnen bij badmintonplanet gekocht worden.

Racketbag

Stuban heeft zijn eigen Racketbag. Zo heb de kans om rackets eerst uit te proberen, voordat je hem koopt. Op verzoek is het ook mogelijk om andere rackets uit te proberen. Laat je vrijblijvend adviseren! Neem contact op met de penningsmeester (penningsmeester@stuban.nl) om een racket uit te testen of spreek een van de bestuursleden aan tijdens de training.

Voor rackets kun je ook altijd terecht bij badmintonplanet.

Kleding

Wil jij er modieus bij lopen met een prachtig kledingstuk van Stuban, dan kun je er een aanschaffen bij de kledingcommissie (kleding@stuban.nl).

Competitieshirt

De competitiespelers van Stuban spelen hun wedstrijden in het rode Stubanshirt. Voor competitiespelers is dit shirt verplicht.

Badmintonplanet

Maandelijks krijgen wij van onze sponsor badmintonplanet speciale kortingsactie van onze leden, houd hiervoor goed je mail in de gaten! Ben je benieuwd naar de huidige actie, stuur dan een mail naar voorzitter@stuban.nl.