It’s the introduction week!

English follows below

Het is deze week de introductieweek! Wij wensen alle aankomende studenten van Nijmegen heel veel plezier in deze feestelijke introductieperiode. Wij van Stuban doen uiteraard ook mee deze week.

Op maandag 23 augustus stonden wij op de introductiemarkt van de Radboud Universiteit. Samen met heel veel andere studentenverenigingen hebben we jullie alvast een voorproefje kunnen geven over het Nijmeegse studentenleven.

Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 augustus zijn wij aanwezig op de sportdagen op het Radboud sportcentrum. Op deze dagen zullen wij laten zien wat badminton is, vertellen wat Stuban allemaal doet, en kun je ook zelf lekker badmintonnen.

Na de introductieweek, op woensdag 8 september, organiseren wij een introductietoernooi. Op dit toernooi kunnen alle geïnteresseerden, van laag tot hoog niveau, tegen elkaar komen badmintonnen. Het is een laagdrempelige manier om alvast onze gezellige club en het badmintonnen te leren kennen.

Wil je meer informatie over badminton, Stuban, de inschrijving en/of het introductietoernooi? Schrijf je dan in voor de uitgebreide informatiemail via deze link!


It’s the introduction week! We wish all future students of Nijmegen a lot of fun during this festive introduction period. We from Stuban are of course also participating this week.

On Monday the 23rd of August, we attended the Radboud University introduction market. Together with many other student associations, we were able to give you a taste of Nijmegen student life.

From Tuesday the 24th untill Saturday the 28th of August, we will be present at the sports days at the Radboud sports center. On these days we will show you what badminton is, tell you what Stuban does, and you can also play badminton yourself.

After the introduction week, on Wednesday 8 September, we will organize an introduction tournament. At this tournament all interested parties, from low to high level, can play badminton against each other. It is an accessible way to get to know our fun club and badminton.

Would you like more information about badminton, Stuban, registration and/or the introductory tournament? Sign up for the detailed information email via this link!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s