Crazy 88

De crazy 88 komt bijna jaarlijks terug. Kleine groepjes gaan op pad met een lijst met 88 gekke challenges en sturen van zo veel mogelijk opdrachten een filmpje of foto naar de organisatoren.

Ook dit jaar kon de crazy 88 gelukkig gewoon doorgaan! De groepjes waren klein genoeg, en de opdrachten konden op afstand uitgevoerd worden, waardoor corona tijdens deze activiteit in ieder geval niet verspreid kon worden.

Na een hevige strijd waarin mensen handstanden maakten, ware temptation verleiders werden, en hun creativiteit sterk op de proef stelden, kwam er maar één winnaar uit: het groepje van Maren, Tjibbe, Demi en Caspar. Zij hadden de meeste opdrachten succesvol voltooid en hadden die chocolaatjes natuurlijk zeker verdiend!

Lunya die goed haar best doet een challenge te voltooien


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s