Online Spaanse Avond

Afgelopen april en mei stonden, qua activiteiten, in het teken van online pubquizen. In deze periode hadden niet alleen de prac, maar ook Stubanleden zelf wel 5 pubquizen georganiseerd! Hierna volgde er even een pubquizpauze, waarin er onder andere alweer kon worden gebadmintond, en er een online Skribbl avond en een échte crazy 88 werden georganiseerd.

Toch konden we geen genoeg krijgen van al die pubquizen. Daarom was het 20 oktober weer zover, de nieuwste pubquiz in zonnige Spaanse sferen! Er deden vier teams mee. Het was erg leuk om te zien hoe alle teams zich goed hadden voorbereid door lekkere Spaanse hapjes en drankjes te bereiden. Uiteindelijk ging het team van Mark, Susan, Rutger, Sven en Tom er met de winst vandoor! Zij wisten het meest over de Spaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur, taal, eetgewoontes, muziek en feestdagen. Al met al was het dus een groot succes!

Prac-leden Rivka en Sarah presenteerden de pubquiz. Samen met hun Spaanse tortilla en rode wijn natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s