Info Coronamaatregelen

Volgens de maatregelen van de gedeeltelijke lockdown is de bondscompetitie helaas (tijdelijk) afgelast. Daar bovenop is er nu een verzwaring van de maatregelen. Dit betekent dat ook het geven van groepslessen in de sport verboden is geworden. Het Radboud Sportcentrum (RSC) heeft daarom besloten alle lessen, cursussen en verenigingsactiviteiten in de komende twee weken stil te leggen. Voor ons betekent dit dus dat alle trainingen en het vrijspelen van woensdag 4 november tot en met woensdag 18 november zijn afgelast. Wel is het nog mogelijk om met twee personen een baan te reserveren op de app of de website van het Radboud Sportcentrum.

Klik hier voor meer informatie over de huidige coronamaatregelen van de rijksoverheid en klik hier voor meer informatie over badmintonnen met de huidige coronamaatregelen volgens BadmintonNederland.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd een mailtje sturen naar  competitieleider@stuban.nl.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s