De buitentrainingen zijn begonnen!

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk voor sportverenigingen om buitentrainingen te organiseren voor leden t/m 26 jaar! Dit houdt in dat we helaas nog niet kunnen badmintonnen. Ook vallen de 27+ers helaas nog buiten de boot. Toch zijn we blij dat we na al die maanden, eindelijk, weer met een groot deel van de leden samen kunnen sporten!

De trainingen bestaan uit een combinatie van speedminton, spel en conditie. Op zaterdagochtend geeft Koen de training, en op maandagavond wordt de training gegeven door onze vaste trainer Sylvain. We genieten er erg van om elkaar weer te zien en om lekker te bewegen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s