De Weerwolf aan de Waal

Samen met de studententafeltennisvereniging NSTTV Akris hebben wij voor de RAGweek een nieuwe activiteit gepland! De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich inzetten voor het goede doel. (Klik hier voor meer informatie over de RAGweek). De activiteit is niet alleen open voor leden van Akris en Stuban, maar voor iedereen die mee wilt doen!

Tijdens de activiteit zal je op zoek moeten gaan naar de ontsnapte weerwolf aan de Waal. De weerwolf dreigt namelijk onschuldige burgers te vermoorden! Los puzzels op, ontcijfer codes en ontrafel het mysterie van de burgemeester, de ziener en de heks. De puzzels zijn niet alleen op je computer op te lossen, maar ook op (nog geheime) locatie(s).

Deelname kost €5,- p.p. Dit bedrag gaat volledig naar de RAGweek. Je kunt je individueel inschrijven of met een groepje van maximaal 4 personen.

De activiteit vindt plaats gedurende de hele RAGweek (8 t/m 15 april). In deze week mag je helemaal zelf bepalen wanneer je met de puzzels aan de slag gaat.

Durf jij het avontuur aan? Schrijf je hier in!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s