Weerwolf aan de Waal: De ontknoping

Het was een duistere dag, de dag waarop twee bloederige lijken werden aangetroffen bij het Radboud Sportcentrum. Op de lijken werden tandafdrukken en diepe groeven van klauwen gevonden, het werk van een weerwolf werd al snel geconcludeerd. Na oproep van burgemeester Den Loste grepen de studenten van Nijmegen gelukkig al snel naar hun hooivorken en toortsen en gingen ze op zoektocht uit. Na flink wat speuren wisten de 44 deelnemers de ziener op te sporen, die de puzzelaars met wat cryptische hints naar de schuilplaats van de heks wist te leiden. Met haar kakelende lach riep de heks: “Hmmm, ik verwachtte jullie al, ik heb al wat anti-weerwolven drankjes voorbereid. Jullie mogen er wel eentje hebben hoor… als jullie ze kunnen vinden…”.  

Welgeteld 9 teams wisten uiteindelijk de drankjes te vinden en de weerwolf, niemand minder dan Joep, de voorzitter van NSTTV Akris, te ontmaskeren en vergiftigen. Met deze goeie actie werd een prachtige €220,- euro opgehaald voor de goede doelen van de RAGweek 2021, stichtingen ‘De Hond Kan de Was Doen’ en ‘Right to Play’.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en donatie aan de goede doelen, het was ontzettend leuk om op te zetten en we hopen dat jullie er ook een hoop lol aan hebben beleefd!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s