Carnavalstoernooi

Op 10 februari hebben we weer ons jaarlijks carnavalstoernooi gehouden! Gewapend met een kaartendeck had de PRAC een ingenieus systeem bedacht om leden van alle niveaus door elkaar te laten spelen. Iedereen had hun onesies en andere outfits uit de kast getrokken om er een gezellige avond van te maken. Met maar liefst 2 cookiemonsters, 3 flamingo’s en 1 unicorn was het een bonte boel. Toch was de prijs van de beste outfit voor Else-Lieke Mulder met een outfit geïnspireerd door Día de Muertos. Een uur in de schmink was onovertroffen. Daarnaast had Jelle Douma het sportieve element gewonnen, omdat hij het dichtste bij de 22 punten gemiddeld zat, het dubbele gekkengetal. Met absoluut geen alcoholische versnaperingen die toevallig een euforisch gevoel gaven, was het een geslaagde avond.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s