Halfjaarlijkse ALV

Op 23 februari 2022 vond de halfjaarlijkse ALV van het 56ste bestuur plaats. De vroege vogels konden nog een plek kiezen bij hun favoriete pak koekjes. De drukke agenda bestond onder andere uit een update over de gedragscode, de oprichting van de Raad van Advies en een gesprek over de herziening van het Huishoudelijk Reglement. Het bestuur dankt alle aanwezigen nog voor de goede vragen en feedback! Op de ALV is besloten dat de RvA wordt opgericht en dat Rivka van den Berg en Fleurke Veldhuis daar voor een jaar zitting in zullen nemen. Zij zullen het bestuur dus van gevraagd en ongevraagd advies voorzien. Je kunt natuurlijk altijd bij het bestuur terecht voor vragen of opmerkingen, maar vanaf nu dus ook altijd bij hun. Na de ALV is er nog fanatiek gespeeld in de hal en hebben de minder fanatiekelingen nog gezellig nageborreld in ons sportcafé The Yard.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s