Petje Af Borrel

Op 1 maart was het tijd voor onze Petje Af Borrel bij Tappers! De coronamaatregelen waren verleden tijd, dus om de carnavalsperiode goed af te sluiten hebben we lekker geborreld met als thema opvallende hoofddeksels. Het café stroomde vol met een verscheidenheid van hoedjes en petjes. De biertjes en tequilashotjes vloeiden rijkelijk, mogelijk mede de reden dat alle hoeden vele hoofden van boven hebben gezien. Op elk potje past een deksel hoed. Het was voor het eerst in lange tijd dat we weer onbeperkt mochten feesten, dus de meesten hebben daar ook goed gebruik van gemaakt. Hopelijk het begin van een post-covid tijdperk en nog vele borrels!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s