Een geslaagde competitieafsluiter!

Gisteravond kwamen we met een groot aantal Stubanezen bij Tappers samen om onze successen van het afgelopen competitieseizoen te vieren. Vanwege corona liep het competitieseizoen een paar weken uit. Desalniettemin zijn we blij dat we dit jaar de competitie volledig konden spelen!

We begonnen de avond met lekkere burrito’s en maaltijden van Zorba. Met 35 monden te voeden was het een béétje chaotisch (‘Wie had een vega burrito?!’, ‘Ik mis nog mijn gyros maaltijd!’). Maar gelukkig had uiteindelijk iedereen zijn maaltijd en zaten we lekker te smullen 😊 Daarna heeft onze competitieleider Janine traditiegetrouw een prijsje uitgedeeld aan de ‘Betty 3settie’: de competitiespeler met de meeste 3-setters van het hele seizoen. Deze prijs ging naar Joeri, die wel 52,8% van zijn wedstrijden heeft voltooid in drie sets!

Toen gingen de voetjes van vloer. Biertjes, wijntjes, speciaalbiertjes, desperado’s, tequila, kroko shotjes… Alles kwam voorbij. En dan het hoogtepunt van de avond: Ruben’s ‘emotionele twerk’. Gedurende het gehele ‘I will always ask you’ draaide zijn kont langzaam alle kanten op 😂

Al met al was het dus een geslaagde competitieafsluiter. En het was de kater zeker waard 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s