Een avond discobowlen

Op 7 april zijn we met Stuban gaan discobowlen bij Olround! Met een grote groep hebben we een avond lang wat banen onveilig gemaakt. Uiteraard allemaal onder het genot van goede muziek, prachtige lichteffecten en wat alcoholische versnaperingen.

Verder had Olround nog wat leuke uitdagingen voor ons in petto gedurende de avond. Als de gouden pin vooraan stond en je gooide een strike, dan mocht je aan het rad draaien! Helaas waren de bowlskills van Stuban van dergelijke kwaliteit dat het rad onbenut bleef. Om dit te verhelpen werden er ook prijzen uitgereikt voor de beste dansjes. En zo stonden we op een gegeven moment met 40 man de kabouterdans te doen (wat overigens een stuk beter ging dan het bowlen).

Om de avond af te sluiten, ging er nog een groep Stubanezen de stad in om ook de stress van de tentamenperiode weg te drinken. Al met al een geslaagde avond en nacht!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s