Het grote Stuban Toernooi 2022

Op 18 juni werd na een lange corona pauze eindelijk weer het Stuban toernooi gehouden! Zoals vanouds kwamen spelers vanuit het hele land naar onze mooie club om zichzelf te bewijzen in de 3, 6, en 8. In het poule systeem dat gebruikt werd kregen alle spelers rijkelijk de kans om zich aan elkaar te meten, waarna uiteindelijk de winnaars van de poules in een afvalrace voor de 1e plaats terechtkwamen.

Het was natuurlijk een verschrikkelijk warme dag, maar gelukkig konden de sporters hier en daar tussendoor wat uitrusten, en werden ze ook nog voorzien van fris en zelfs een waterijsje geheel verzorgd door het RSC.

Nadat de laatste wedstrijden gespeeld waren werden de prijzen uitgeloofd door Aldo, de voorzitter van de commissie dit jaar. Ook konden alle winnaars prachtig op de foto met Ruben in het teigetjepak, de trotse mascotte van Stuban! Mocht je hier nou verder benieuwd naar zijn, bekijk dan alle leuke foto’s hier!

Het was een prachtige dag vol competitie, en we hopen iedereen terug te zien op het komende Stuban toernooi!!

Stuban club competitie toernooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s