BBQ en Lustrum Bingo

Op 10 juni vond weer de jaarlijkse Stuban BBQ plaats! Traditiegetrouw liepen we weer grote vertraging op, omdat een vuurtje stoken toch elk jaar moeilijker blijkt dan gedacht. Gelukkig was Joeri hier beter in en niet veel later lagen de eerste speklappen te sudderen. Met ook een groot vegetarisch aanbod, was er voor ieder wat wils.

Oud-leden waren ook welkom en die waren dan ook volop aanwezig. Velen konden de heuse Stuban baby voor het eerst aanschouwen. Ook waren een oud-voorzitter en -secretaris aanwezig van enkele decennia geleden. Ze waren blij om te zien dat de vereniging nog zo leefde en dat er nog steeds genoeg bier werd gedronken.

Later op de avond vond ook de lustrum bingo plaats. De een had meer geluk dan de ander (kuch Mandy) in het hebben van bingo. Met onder andere brownies, een sporttas, een blender en een nICE verrassingscadeau, vielen een hoop mensen in de prijzen. Om de avond (en nacht) goed af te sluiten verkaste een groep Stubanezen ook nog naar ons stamcafé Tappers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s