Stuban op de Zomerfeesten

Op de vijfde dag van de Nijmeegse Zomerfeesten streek Stuban met een grote groep neer in de binnenstad. Het meelopen tijdens de Vierdaagse was toch een iets te grote commitment, maar deelnemen aan de festiviteiten daarbuiten, dat deden we natuurlijk met genoegen! Voor sommigen was dit dan ook de vijfde dag van weinig slaap en een schappelijke hoeveelheid alcohol, wat ook een hele prestatie op zich is.

We begonnen de dag met een uitbrak middag op het Waalstrandje. Met de hoge temperaturen was dit ook een welkome afkoeling. Hierna hebben we met z’n allen eten gehaald op de food truck markt op de Waalkade. In de avond gingen we door naar het Koningsplein en het Hertogplein. Met een leuke afwisseling van Hollandse meezingers en golden oldies zat de sfeer er al snel in. Deze woensdag tijdens de Vierdaagse staat ook bekend als Roze Woensdag, om extra aandacht te vragen voor de LHBTIQ+ acceptatie. Als vereniging die inclusie nastreeft, deden wij hier natuurlijk aan mee!

De avond eindigde voor een grote groep bij Roxy’s, de karaokebar! We konden hier nog mooi onze longen uit het lijf schreeuwen. Helaas was het voor vrijwel iedereen binnen Stuban de laatste activiteit voor de dagen daarna, want corona had goed huisgehouden in onze groep. Toch mocht dat de pret niet drukken en we kijken terug op een geslaagd feest!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s