Stuban Trainingskamp 2022

Ter voorbereiding op de competitie werd op 3 september het jaarlijkse trainingskamp weer georganiseerd! Onder begeleiding van de nieuwe trainer Mark Moddermans werd een groep competitiespelers en overige enthousiastelingen uit de C en D goed ingewerkt om het spel weer goed aan te scherpen. Na de gezonde warming-up om strak 9:30 ’s ochtends begon Mark met de uitleg van een stuk fysieke training om de speltechniek beter onder de knie te krijgen. Hierbij hebben de leden eerst een paar opdrachten van Mark uitgevoerd waarna er wat tijd was voor persoonlijke verbeterpunten. Het was dan ook niet heel verbazingwekkend dat het gros van de spelers maar wat graag aan hun smash wilden werken.

Zelfs tijdens de middagpauze werden we nog aan het werk gezet met een stuk mentale training. Hierbij was vanuit Mark onder andere het doel om tijdens een wedstrijd altijd een positieve mindset te houden, en je vooral niet te veel te laten kisten door factoren die je zelf niet in de hand hebt (zoals het spel van je tegenstander bijvoorbeeld). Na dit stuk training was er ’s middags nog een paar uur vrije speeltijd waarin er genoeg wedstrijden gespeeld zijn tussen alle leden. Uiteindelijk helemaal afgemat trok een groep leden naar park Brakkenstein om de vermoeiende dag goed af te sluiten met een welverdiende pizza!

Het was een zeer geslaagde en leerzame dag, en er wordt alweer met plezier uitgekeken naar het volgende trainingskamp!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s