Stuban Introductietoernooi 2022

Om Stuban groots op de kaart te zetten bij de (nieuwe) studenten heeft onze prachtige club hard lopen promoten tijdens de start van dit collegejaar. Zoals gewoonlijk stonden we met een stand op de intromarkt en waren we ook aanwezig op de sportdagen. Dit alles natuurlijk met het idee om zoveel mogelijk nieuwe leden te werven en wederom meer nieuw leven in onze prachtige club te blazen. Op beide dagen konden studenten met meer interesse in badminton zich ook aanmelden voor het Stuban introductietoernooi.

Nou, uiteindelijk op 7 september was het voor al deze trappelende studenten dan zover, ze konden zich op ons toernooi mooi aan elkaar meten en hebben goed uitgevonden of de sport wat voor hen was. Het was dan ook een drukte vanjewelste, gelukkig heeft de PRAC al het spel in goede banen weten te leiden. De PRAC mocht hier dan ook wel het weer voor bedanken, want hoewel er niet genoeg ruimte was voor alle spelers om binnen partijtjes te kunnen spelen, was er genoeg ruimte zat om ook wat andere spellen te spelen zodat iedereen lekker actief bezig bleef de hele tijd. Nadat iedereen aan het eind van de avond genoeg partijtjes had gespeeld was er nog wat tijd en ruimte over voor wat vriendschappelijke potjes “around the table”.

Al met al was het introductie toernooi een groot succes! Aan het eind van de avond heeft Stuban een hoop nieuwe leden hartelijk welkom mogen heten in de mooiste sportclub van Nijmegen, en werd hun entree nog een keer goed gevierd de week erop met een reuze gezellige borrel in stamcafé Tappers op 13 september. Met een prachtig jaar voor de boeg kijkt Stuban ernaar uit om alle nieuwe leden te zien op het veld of op activiteiten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s