Wissel-ALV

Na een druk bestuursjaar was het op 21 september toch echt tijd voor het 56ste bestuur om afscheid te nemen en het 57ste bestuur in te hameren. Jelte, Rutger, Esmée en Janine werden gedechargeerd na een succesvol bestuursjaar. Sven gaat nog een jaar door (nu als voorzitter) en zal aankomend jaar worden vergezeld door Iris (secretaris), Matthijs (penningmeester), Dustin (Commissaris PR) en Flip (Competitieleider). Hun introductiestukjes zijn ook te vinden op deze website!

Tijdens de ALV zijn er ook nog een aantal belangrijke beleidspunten besproken. Zo is de contributie verhoogd. Dit was nodig met het oog op de stijgende kosten door inflatie die wij helaas ook meemaken. Daarnaast is het Huishoudelijk Reglement gewijzigd. Hierin zijn de contributieverhoging, de afschaffing van de boete voor te laat uitschrijven, de gedragscode en de Raad van Advies opgenomen. De Raad van Advies zal dit jaar dan ook officieel van start gaan, nadat we het halfjaar daarvoor al een hoop ermee hebben kunnen proberen. Hieruit kwamen wel wat strubbelingen, die we nu allemaal glad hebben kunnen strijken. Verder zijn de nieuwe Technische Commissie, Raad van Advies en Kas Commissie ingesteld. Als laatste is Rivka benoemd tot Stubanees van het jaar, voor al haar inzet in de PRAC en de lustrumcommissie en natuurlijk haar inzet in de jaren daarvoor als bijvoorbeeld Commissaris PR!

Het nieuwe bestuur kijkt uit naar een succesvol jaar met mooie activiteiten en veel nieuwe leden!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s