Lustrum Afsluitactiviteit

Alles heeft een eind, en een banaan heeft er twee. Helaas heeft het lustrumjaar slechts 1 einde, maar gelukkig weerhield dat de lustrumcommissie niet om het feestelijk te eindigen met een gecombineerde glow-in-the-dark activiteit bij PlanetAwesome! Met bijna 40 Stubanezen sterk hebben we ons met veel moeite, gevloek, en gelach door 18 holes van glow-golf heen geslagen (even serieus, wat was er mis met die boom???). Een enkeling kreeg het hier zelfs voor elkaar om bij de laatste hole een hole-in-one te slaan!

Afijn, met oog op de tijd gingen de golfclubs aan de kant en splitste de groep zich op in tweeƫn voor het volgende deel van de avond. Terwijl de ene helft even rustig een drankje kon genieten maakte de eerste groep zich op voor een intens potje lasergamen, waarbij (eerlijk is eerlijk) de regel om niet te rennen niet heel geweldig in het oog werd gehouden. Na verloop van tijd draaiden de groepen door, en was het de beurt aan de andere helft aan Stubanezen om eens goed in de neon-verlichte arena te zweten en zoveel mogelijk punten te scoren op elkaar. Eindstand: een paar kleerscheuren en hoop rode gezichten op de pretstand!

Al met al bedanken de leden van lustrumcommissie (Gitte, Rivka en Rutger) alle stubanezen hartelijk voor een prachtig lustrumjaar met genoeg herinneringen om niet meer te vergeten! We kijken zelf al erg uit naar wat er over 5 jaar allemaal voor festiviteiten neergezet gaan worden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s