Poolen en speciaalbier bij Piet Huisman

Op 6 oktober was weer de eerste PRAC activiteit van het jaar! Met het nieuwe collegejaar hebben we een hoop nieuwe leden mogen verwelkomen, die dan ook massaal aanwezig waren. Er zitten dit jaar ook een hoop internationals bij! We begonnen de avond in de Refter om met een groep Stubanezen samen te gaan eten. Meteen na de voedzame maaltijd van shepherd’s pie of mie gingen we poolen bij café Piet Huisman. Er was daarbij een arrangement van drie speciaal bieren geregeld door Fleurke. Onder het genot van deze lekkernijen werd er gepoold en sommigen hadden ook de weg gevonden naar de dartborden. De PRAC had ook een tas vol spelletjes meegenomen, waarbij een variant op Wie/Wat Ben Ik erg populair was. De avond werd afgesloten met een feest in onze vaste stamkroeg Tappers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s