Actieve Ledenuitje

Onze mooie vereniging draait op de bijdrage van de vele vrijwilligers binnen Stuban. Leden die zich inzetten in het bestuur, in commissies, op sportdagen of door training te geven! Al deze vrijwilligers worden jaarlijks bedankt door het bestuur door middel van een uitje speciaal voor alle vrijwilligers.

Daarom hebben we de vrijwilligers op 16 oktober getrakteerd op een heerlijke lunch! Broodjes, wraps, soep, brownie, er was van alles te smikkelen. In de prachtige zaal in klooster Mariënbosch hadden we een gezellige middag. Ieder kreeg nog een persoonlijk kaartje met dankwoorden van het bestuur. Aan de actieve leden die helaas niet op de activiteit konden zijn, werd later nog een klein presentje gegeven. Mocht je zo’n activiteit aankomend jaar niet willen missen, word dan vooral actief binnen Stuban! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s