Movienight

De dagen werden kouder en de nachten langer. De winterdepressie lag om de hoek. Hoog tijd voor een opvrolijking! De PRAC had voor ons een movienight georganiseerd. Na intern beraad met de aanwezigen werd gekozen voor de film ‘The Grand Budapest Hotel’ met de altijd fantastische acteur Ralph Fiennes in de hoofdrol.

De movienight vond plaats in de gemeenschappelijke ruimte bij Sterrenbosch. Dit bracht nog de nodige uitdagingen met zich mee. We hadden het geluk dat Daniƫl een beamer mee kon nemen en een wit hoeslaken fungeerde als doek. Verrassend genoeg bleek dat hoeslaken veel last te hebben van de zwaartekracht, dus na ongeveer een halve rol ducttape te hebben verbruikt, konden we dan eindelijk beginnen. Knus op de banken en onder de lakens konden we genieten van een film die maar op 1 manier omschreven kan worden: vreemd maar hilarisch. We konden ondertussen ook nog genieten van de warme chocomel met slagroom en een tussendoor half naar beneden vallend scherm.

Voor de nieuwsgierigen een kleine synopsis van de film: Een hotelmanager raakt bevriend met een van zijn lobby jongens. Intussen wordt een goede vriendin van de hotelmanager vermoord en wordt hij verdacht van de moord. De hotelmanager en de lobby jongen gaan samen op geheim onderzoek uit om de waarheid te ontrafelen en een schilderij te verkrijgen dat de vermoorde madam heeft achtergelaten aan de hotelmanager.

Wat ons betreft is de film een absolute aanrader!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s