Pool Activiteit CroCo

Om dit jaar de campingcommissie niet compleet uit het oog te verliezen was er binnen de commissie unaniem besloten om voor de goeie orde alvast een activiteit gecombineerd met borrel uit te roepen. Dit natuurlijk om de sfeer tussen de verenigingen weer even te peilen, en alhoewel het niet benoemd hoeft te worden zat deze er weer lekker in! Vanuit de 3 verenigingen (de tafeltennissers van Akris, de Frisbeeërs van de BFisbee2’s, en onze eigen trouwe Stubanezen) kwamen in totaal 53 leden bijeen om reuze gezellig een potje te poolen, en daarna de avond af te ronden met een drankje in het welbekende café Tappers. Sommige echte nachtbrakers hebben de nacht nog weten voort te zetten in café de Regenboog toen de meerderheid al hun bed opgezocht hadden. Met een korte peiling bij de leden was credo duidelijk: de 3 verenigingen haken graag de armen vaker in een om een biertje te doen of juist om een sportieve uitstap te maken. De commissie geeft hier graag gehoor aan en gaat weer hard aan de slag om een nieuwe borrel te plannen en het welbekende campingtoernooi te plannen! Houd de agenda dus vooral in de gaten 😉

Kusjes en knuffels ~ de Cross-over Commissie (Jelmer, Justin, Amber, Merle, en Rutger)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s