Sinterklaas

Speciaal voor Stuban is de Sint al eerder langs geweest. Al op 1 december werd het gevierd met een hoop cadeaus. Er was een speciaal spel bedacht om het iets avontuurlijker te maken dan simpele surprises. Iedereen moest 1 prul die je nog in huis had liggen en 1 klein cadeautje meenemen. Al deze cadeaus werden op 1 hoop gegooid en er werd een dobbelspel gedaan. In 3 verschillende rondes had je steeds een andere opdracht bij elk aantal ogen. Zo kon je bijvoorbeeld een random cadeau aan iemand anders geven, of moesten alle prullen 1 plek naar links worden gegeven. Na een bepaalde tijd had je dan een een aantal cadeaus en prullen verzameld, afhankelijk van je geluk.

Tijd voor een klein verhaaltje van achter de schermen. Dustin vroeg die dag nog of hij een fles Ice mocht meenemen als cadeau. Uw lieftallige voorzitter en ondergetekende, Sven, drinkt zelf geen alcohol (of slechts sporadisch), deed de belofte dat de fles het raam uit ging als hij hem zou krijgen. Je kunt waarschijnlijk wel raden welk cadeau tot het eind overbleef en ten deel viel aan de voorzitter… Gelukkig was Dustin zo lief en zelfverloochend genoeg om hem zelf te nemen.

Aan het eind van de avond had iedereen toch wel wat nuttige en minder nuttige dingen weten te bemachtigen. Vooral de ingelijste foto van Puck, een kekke zonnebril en prachtige badmintonsokken waren erg gewild.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s