Dubbeltraining college

Naast alle gezelligheid doen we binnen Stuban ook nog wel eens aan badminton. Onze hoofdtrainer Mark had voor alle competitieleden een soort interactief college voorbereid, met extra uitleg over hoe je de dubbel speelt. Je komt als competitiespeler nog wel eens in de situatie dat je bij de dubbel niet precies weet hoe je moet rouleren in een specifieke situatie. Al deze vragen konden we hier bij hem kwijt en hij gaf ons ook nog wat opdrachten om in groepjes over na te denken. Met de app ‘Badminton Court’ konden we op het digiboard ook nog spelsituaties naspelen. Deze training volgde eigenlijk op de mentale training die we al eerder kregen op 24 november. Hopelijk zien we ook verbeteringen terug in de competitieresultaten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s