NSSR Sportgala

Het was een ijzige winternacht de 15e van december 2022, maar ergens op het oude Honigterrein van Nijmegen brandde nog licht. Studenten van alle 38 sportverenigingen die het RSC haarzelf rijk rekent fietsten over de gladde fietspaden en tussen de bouwvallen van het oude industrieterrein door om bij het goed verstopte pand van Brebl uit te komen waar het sportgala plaats vond. Vanaf 10 uur was de avond daar hartstikke aan, er werd gezellig gedanst en genoeg drankjes genuttigd op kosten van een paar muntjes. Stuban was ook hier aanwezig met een delegatie van zo’n 30 leden, en tezamen is de avond heerlijk weggedanst. Na 2 uur sloot het feest alweer af, en moest iedereen de vrieskou weer trotseren op weg naar hun eigen warme studentenkamers.

Een fotograaf kon natuurlijk niet ontbreken en hier heeft onze vereniging ook mooi de spotlight gepakt, geniet vooral onderstaand van een paar van de prachtige kiekjes die deze schitterende avond gemaakt zijn!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s