Halfjaarlijkse ALV

Om de leden weer even een up to date te brengen met alle bezigheden van de commissies en natuurlijk het bestuur zelve was traditiegetrouw de halfjaarlijkse ALV uitgeroepen op 15 februari in het EOS. Met een nette aanwezigheid voldoende voor quorum hebben de leden even het bestuur kunnen toetsen op hun werk, en heeft het bestuur enkele mededelingen, nieuwtjes, en verkeer van toestanden op tafel gelegd. Hieronder noemenswaardig is het NUIK omgedoopt tot het Vrienden-Familie Toernooi (wat plaatsvindt op 22 april, schrijf je nog vlug in!). Verder wordt er gekeken naar het initiatief Scoor voor je Club, wat sponsoring voor de club vanaf de kant van de leden gemakkelijker maakt. Ook heeft het bestuur achter de schermen gezocht naar vertrouwenspersonen, hiervoor zijn Maite en Lisanne aangesteld, zij krijgen hier ook nog een cursus vanuit het RSC voor.

De ALV volgde op met de commissie praatjes, waarbij duidelijk werd dat ze allemaal lopen als een trein, en de leden zich geen zorgen hoeven te maken dat de club stilstaan buiten de sportzaal. Wel worden er nog mensen gezocht voor de batavierenrace, meer aanmeldingen zijn zeer welkom!

Opvolgende hierop werd het financiƫle plaatje getoond aan de club, altijd een interessante puzzel voor ieder lid om even te kijken waar de contributiecentjes nou precies heen rollen. Dit jaar loopt vrij voorspoedig voor Stuban, en de penningen worden aldus de kascommissie netjes bijgehouden.

Afsluitende met de rondvraag werd het bestuur bedankt voor de koekjes, en was er een applaus voor Sven toen het onder de aandacht werd gebracht dat hij de JES geheel zelf geschreven en gemaakt had.

Groetjes, niet Sven!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s