NSSR Sportsnight

De NSSR organiseerde weer de jaarlijkse Sportsnight. Dit is een soort toernooi waarbij in de late avonduren allerlei verschillende sporten worden gespeeld door groepjes studenten, maar wel met een twist. Alle sporten regelen een glow in the dark spel! Met lichtgevende tape en verf zie je dan bijvoorbeeld wel het veld en de shuttles, maar verder zie je vrij weinig. Na een paar keer organiseren zijn we er intussen ook achter dat de gele nylonshuttles erg goed licht geven in het donker (the more you know)!

Om het een beetje leuk doch uitdagend te maken voor de niet-badmintonners, hadden we een speciaal spel bedacht. De studenten speelden 1 tegen 1 wedstrijdjes tot de 3 punten, en de winnaar mocht proberen om op een ander veld de shuttle in een hoepel te serveren. Het team met de meeste shuttles in hun hoepel aan het einde won die ronde! Vooral het shuttle in de hoepel krijgen, bleek een hele uitdaging voor mensen zonder badminton ervaring. Toch was het uiteindelijk een groepje gelukt om wel 15 shuttles erin te krijgen in 20 minuten tijd.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s