Panache 2023

Stuban was dit jaar weer goed vertegenwoordigd bij Panache, het studentenbadminton toernooi in Eindhoven. Met een delegatie van 30 leden hadden we zelfs 9 spelers meer dan Panache zelf op het toernooi. Er werd gespeeld in de categorieën 4, 6, 7 en 9.

Het toernooi begon op zaterdagochtend al vroeg om 8:20. Gelukkig hoefden de eerste Stubanezen pas aan de slag om 9:00. Door de dag heen arriveerden de Stubanezen die in groepjes met de auto kwamen. Er werd een hoop gewonnen door Stuban en we konden de hele dag genieten van mooie wedstrijden in de 3 verschillende hallen. ’s Avonds was het tijd om ons klaar te maken voor eten en stappen. De luchtbedden werden opgepompt en toen konden we vertrekken richting de binnenstad. Er was een foodtruck geregeld bij studentenvereniging Demos, dus daar konden we een lekkere vette hap halen. Het feest in de nacht was ook bij Demos, dus dat scheelde. Met de groep van Stuban hebben we uiteraard het feest uitgespeeld en in de vroege ochtenduurtjes kwamen we weer aan bij onze luchtbedden in de sporthal.

Uitslapen zat er helaas niet bij, want rond 7:30 werden we al weer gewekt voor het ontbijt. De eerste wedstrijden op zondag begonnen al om 8:30 en dan moest de zaal al opgeruimd zijn van luchtbedden. Met grotendeels brakke hoofden begonnen we aan het ontbijt. De gelukkigen die niet door de poulefase waren gekomen, konden het rustig aan doen en onder het genot van koffie kijken hoe de tryhards zich uitsloofden op de baan. Aan het einde van de zondag hadden we een aantal winnaars van Stuban; Flip, Matthijs, Maarten, Silvia en Mark N!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s