Competitieafsluiter

5 Maart jongstleden vond de jaarlijkse competitieafsluiter plaats. Hierbij werd teruggekeken op het afgelopen competitiejaar, en hoewel geen team met de eerste plaats in hun poule naar huis heeft mogen gaan voerde vrolijkheid toch de boventoon in café Tappers. Met een pizza slice in de ene hand en wellicht een drankje in de andere hebben de stubanezen zo vrolijk veel verhalen gedeeld over hun ervaringen dit jaar, en natuurlijk zijn ook hun hopen en gedachtes over de komende toernooien en de competitie voor volgend jaar alweer gedeeld. Een stubanees staat immers nooit stil, net zoals deze zwierig over de baan vliegt schieten ook hun gedachten na de competitie meteen weer door naar de volgende uitdaging. Eerstvolgend op de kalender: Het befaamde Stuban Toernooi!

De Bettie-3-settie; onze welbekende en felbegeerde prijs die iedere competitieafsluiter wordt uitgereikt viel dit jaar in de handen van niemand minder dan ons geliefde bestuurs- en PRAC-lid; Flip (Flop). Na een nette speech van onze trouwe Jelle heeft Flip trots de rest van de avond in Tappers met zijn prijs (een grote 3 ballon) rond geparadeerd, en hebben de leden er nog een gezellige avond van gebrouwd in de stamkroeg.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s