Stuban Boardgames night

Afgelopen 25-4 was er een hoop vreugde en vertier in café Piet Huisman, een keertje anders dan gewoonlijk stond men niet te springen en te schreeuwen op muziek maar werd er aandachtig en gezellig spelletjes gespeeld. Onder het genot van een drankje en warm sfeerlicht is er uitgebreid met dobbelstenen gegooid en werd er hard nagedacht over mysterieuze ongelukken bij Black Stories. Natuurlijk krijg je de competitiviteit er niet uit bij de Stubanees, en dus werd er zeer explosief Ligretto gespeeld. Anderen gingen liever de strijd aan in een vriendschappelijk potje schaken, wat uiteindelijk toch iedere match wel resulteerde in een bloedstollend spannende race om de zegen die zelfs omstanders aantrok! Al in al was het een zeer geslaagde avond, en de enige vraag die ons vanuit de WebCie rest is alsvolgt: Zien wij de boardgames night vlug wederkeren met hogere inzet, wellicht met een spannende pot poker erbij?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s