Pyjama Party Borrel

We vonden het weer hoog tijd voor een borrel, maar wel graag eentje met gemak. En wat is er nou relaxter dan na een borrel direct je bed in kunnen springen? Vandaar de Pyjama Party Borrel! We kwamen met Stubanezen samen in Tappers in onze echte nachtkleding. Of voor sommigen iets wat nachtkleding zou kunnen zijn, omdat ze met hun echte (gebrek aan) nachtkleding niet in het openbaar mogen rondlopen. Het was toch zeer comfortabel om gewoon in een pyjama of duster te kunnen rondlopen en niet raar aangekeken te worden (behalve dan door alle andere mensen die ook in de kroeg waren). Zoals gebruikelijk werd er gebierpongd en was het voor veel mensen een gelegenheid om bij te kletsen. Deze borrel werd wat vroeger afgesloten en zo rolden we meteen ons bed in.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s