Nieuwjaarsborrel

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, was het weer hoog tijd voor een borrel. Even wat afleiding midden in de tentamenperiode. Er was zelfs een heus thema aan verbonden: verkleed gaan zoals je ouders in hun studententijd. Een hoop leden van de oude en de nieuwe garde baanden zich een weg door de winterstorm naar Tappers. Ondanks de verschillende gradaties aan verkleedkunsten, voelde het toch een beetje als de sixties en seventies.

Het was voor sommigen ook weer een vrolijk weerzien, omdat we een aantal mensen hadden die een half jaar in het buitenland gestudeerd hadden. Zo konden we de verhalen horen over hoe het was in de Verenigde Staten en in Kroatië. We hadden deze avond ook korting op de speciaalbiertjes en ondertussen werd er nog aan bierpongen gedaan. Uw verslaggever ter plaatse moest vroeg vertrekken, omdat hij zelf ook een tentamen had de ochtend erna. Maar het was weer een ouderwets gezellige avond!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s