Discobowlen

Strike!!!

Oud, vertrouwd, en altijd beregezellig, het discobowlen was ook dit jaar weer een gigantisch succes! Stubanezen wisselden een stukje omhoog in dezelfde straat bij Ol’round hun lichte rackets en shuttles in voor iets zwaardere ballen, biertjes, en frisse nieuwe bowling-pattas. Met de leden uit alle groepen gehusseld was het een gezellige avond voor iedereen, en gelukkig zelfs met alle fratsen van dien is er niemand gewond naar huis gegaan. Voor de echte strijders trok de avond daarna nog verder de straat in omhoog, tot deze een einde vond in het centrum waar er nog goed gefeest is.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s